July 19, 2011

..Should I worry, or should I not?

Of babah.

Lately babah sangat pelik. Sebelum ni kalau aku wat benda tak snonoh as perempuan depan babah, he never cares. Well of course la aku wat kat rumah je kan contohnya.. err, nevermind. Tapi sejak akhir akhir ni, ada je bunyi pelik keluar dari mulut babah kalau aku wat something diluar kawalan minda. Ehem ehem, batuk batuk, tu diaa tu diaa macam macam lagi la. Should I worry or should I not?

Sebelum ni babah jealous bila aku cakap pasal lelaki. Mood dia akan terus berubah you know, and I find that cute tapi semalam waktu drive ce teka babah cakap pasal ape? Babah cakap pasal CUCU! Oh my. Should I worry or should I not?

Sebelum ni babah tak pernah kesah muka aku ada jerawat ke takde ke tapi semalam babah belek muka aku and komen macam macam benda. "Kenape kult muka kering?" "Kenapa bibir crack?" kenapa itu dan kenapa ini. Should I worryy or should I nooooooot??

Sebelum ni babah tak pernah kesah baju aku di 'iron' or tak tapi sebelum pegi KL haritu babah tanya "nape baju kakak bekedut semacam je, tak iron ke?" Should I worry or should I noooooot???

Mann, I have bad feelings about this and heck I'm worried!

My Random Thought

Minggu lepas dapat tahu kazen sama umur akan kawen lepas raya. And that leads to the random thought. "Kakak rasa kakak jadi andartu la ma" and mom was laughing her lungs out. Agaknya babah pon fikir benda yang sama that's why he kinda concern dengan segala benda lately.

Hurr. Should I worry or should I not?

..On second thought, being andartu is not that bad I guess? haha.

Ok tu je, assalamualaikum

4 comments:

  1. ehem3.. andartu not bad? hahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahahhahahaha



    jgn laa mcm tu.. kemain byk laki2.. andartu juga jalan yg dipilih? em em em *sambil menggerakkan jari telunjuk ke kiri dan ke kanan*

    ReplyDelete
  2. gua cop jadi pengapit. hahah. tiba2 je

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥