July 28, 2011

..tiba tiba

Tadi waktu duk mencari idea ntuk tolong kawan dengan poster presentation beliau tiba tiba aku dapat ilham ntuk header blog. Gedik kan? Kerja banyak menimbun pon sempat je lagi nak edit edit blog bagai. Tapi takpela, ni blog aku bukan blog kau. Miahahaha. Dengan bantuan Bismillah, 2 jam je da setel semua. 2 jam je? 

I'm so gonna miss template blog yang lama. Tadi dah terdelete semuaaaaaa sampai ke recycle bin skali pon aku delete. Duhh malasnya nak blaja retrieve balik mendalah tu. Sesape tau boleh ajarkan? *senyum nampak gigi*

Ok tu je, assalamualaikum

2 comments:

♥..Drop it..♥