August 23, 2011

..hari hari nilai 2

Aku mau sambung rambles tadi. Currently at klinik hana cos my deary rumate tak sehat. Berbalik pada survey tadi, waktu feedback session macam macam cerita dapat aku dengar dari kawan kawan seperjuangan. Agak best bila dapat dengar macam macam alasan yang dorang bagi sebab tak nak jawab survey. Ada yang cakap, anak tidur, nak masak (walaupun baru pukul 4) ada yang cakap mak solatlah mak tidurlah, siap ada yang bagi suggestion suh buat survey kat tempat lain. Heheh. Macam macam ragam manusia. Yang paling best ada sorang pakcik tu bila dengar je yang datang medical students terus beliau tanya pasal ubat. Then bila cakap takde ubat and mintak jawabkan questionnaire terus beliau masuk rumah tutup pintu rapat rapat. Huhu. So for next group I warn you, please be ready mentally and physically.


- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Jalan Bbn 12/1,Nilai,Malaysia

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥