August 03, 2011

..of berbuka today

Thanks to Dr Norhin at last aku merasa jugak makan homemade food ntuk iftar. Sedih betul hidup di perantauan dan jadi manusia nomad. But who am I to complain because I am the one who choose this. Oh, esok adalah presentation for elective and sctl white coat caremony. Wish us best of luck.

3 comments:

  1. Salam akak..
    saya ni baru je jumpa blog akak..best!
    akak student medik eh? study uni mana? skg kt mna because i saw the word perantauan...
    actually sy nk mntk nasihat n pendapat akk psl medic sbb sy pun ambek medic jgk..bru hbs mtrk last april n this september bru masuk uni...

    oh lupa...
    selamat menyambut ramadhan al-mubarak!

    ReplyDelete
  2. @Athirah Azlan

    Wslm, hi Athirah, nama awk mcm adk akak :)

    Akak study kat CUCMS je, and that perantauan word tu adlh sbb akak from trg n my college is at cyber. Heheh.

    Oh Athirah dpt msk uni mana? Congrates! InsyaAllah bila2 ada masa akak emailkan adik infoinfo and nasihat2 yang akak dapat from lecturers, do give me ur email. :)

    ReplyDelete
  3. hahaha..oh really? what an interesting coincidence! =D

    ohhhh...i see..hahah..tirah dapat kat UiTM Shah Alam je. Hehehe.. Thank you akak!!! Alhamdulillah la dapat..wokeh2! =D

    Here is my email.. thiraz92@yahoo.com

    Thanks very99 much tau akak sebab sudi tolong tirah..i really appreciate it..nanti kalau ada apa2 tirah cari akak boleh? i mean, if tirah ada prob pasal study ke apa ke, tirah cari akak?
    =)
    btw, akak sekarang dah year berapa dah? =)

    Thanks again akak! =D

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥