August 07, 2011

..of first posting

My first posting is Community medicine kat sepang and so pihak student affairs sediakan rumah kat nilai for us. After two years I can say that nilai improves a lot dari segi pembangunan so do the population. Dulu tak ramai sangat black detected here tapi kat apartmen ni aku tak jumpa orang melayu pon. Almost all blackk je. Hmmph. 

Seniors cakap comm med will be fun and not as heavy as other postings. Dorang cakap siap boleh tengok korea, well I hope so. Aku bersyukur aku dapat posting ni. Bulanbulan pose camni kalau dapat posting surgery mau lapar je manjang nampak daging manusia bertaburan, =.="

Ok tu je, assalamualaikum

2 comments:

♥..Drop it..♥