August 28, 2011

..Selamat Semua!!


Dah dua hari balik rumah, but I still feel tired, exhausted. Dah tido banyaaaakk dan laaaaaaama amat but still rasa mengantuk. Survey tu really drain out my energy. Semalam kitorang perempuan perempuan dah start mission kuih raya. Banyak jugak kuih raya yang sempat kitorang buat. And of coursela aku yang paling awal mengundur diri cause my back was killing me. Haish. Dah macam orang tua seratus tahun aku punya back ni. Nvm.

Internet modem rumah tetibe rosak. Banyak kerja tertangguh. There are tons of things I need to settle before raya. Kick in data spss, design banner and pamphlet, dan yang paling penting kemas rumah and bla bla. Waah. I'm soo dead. Adik adik you guys better work your limbs off, kalau tak kakak boikot kamu. Mueheheheh.

Ouh, insyaAllah malam ni last terawih untuk tahun ni. So friends, marilah sama sama rebut peluang terakhir ni. I pray that all of us will meet Ramadhan again next year insyaAllah.. Selamat semua!!

- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Chukai,Malaysia

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥