November 28, 2011

..mengeluh itu tidak bagus

Ye mengeluh itu tidak bagus, but I want to do it anyway. Inilah contoh contoh manusia bebal. Sila jangan tiru.

Tak tahu bila exam cos examiner pergi outstation kat Taiwan. Rasa macam hidup digantung tanpa tali apabila ini terjadi. Sobs.

Kesian IO. Dah dua hari enjin beliau sejuk beku. Dah dua hari aku tak keluar dari cyber height ni. Dah dua hari tak makan proper meal. Satu benda yang bagus bila aku balik Cyberjaya ialah, selera makanan serta merta terbantut akibat kemuakan yang nyata terhadap kedai di Cyberjaya. Sape kata duk Cyberjaya best? Selain ada campus yang punyai speed internet tahap roket, takde benda best pon kat sini. Carik makan pon susah. Sobs.

Eh tapi tapi kat Cyberheight ni best jugak la seposen dua posen sebab ada tasik, so semangat jogging berkobar kobar. Semalam pergi jogging tapi end up mandi hujan so niat untuk study di malam hari terbantut sebab kepala pusing. Inilah namanya seperti keluar dari mulut buaya tapi masuk ke mulut harimau. Niat baik nak bakar lemak tapi at last termandi hujan pastu terdemam.

Keadaan bilik sangat kritikal. Doakan kami tak dapat aspergilloma dengan kehadiran fungi tak berguna ni. Haissshhhh.

- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

  1. hye ! Nita bw cnieyh ,,, thanx sebab sudi singgah blog nita,,, Nita da follow afi ,,, btw , cute angel down there,,, ngeh3~

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥