January 17, 2012

..afi vs terendak

Mungkin tajuk macam hentah hape hape. Tapi motifnye cuma satu, nak bagitau malam ni aku ngan farah pegi oncall. Banyak benda menarik yang kitorang discover harini.


Chicken chop. Menarik kan presentation bendalah kat atas ni? Cuba teka brape harga chicken chop tu? RM5 saje, yee susah nak percaya tapi percayalah! Muraah amatt tapi rasa dia macam chicken chop harga RM10. Betul tak tipuuu. Berbaloi baloi. Gemuk lah aku duk lama lama kat terendak ni. Asik makan makan makan makan je.


Posisi parking yang memberangsangkan. Inilah salah satu sebab kenapa aku stress duk hospital ni. Heheheh.

Ok tu je, assalamualaikum

6 comments:

  1. Perkara ke-2 tu menarik... haha :D

    p/s: Ciken chop kt simpang tu eh? yg depan balai polis? :)


    MII

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. tu blm ak tgkp gamba yg parking 3 petak. :P

      yup, ciken chop depan balai polis tu. ak br tau kewujudannya posting kali ni. kesian kan?

      Delete
  2. Haha.. Xpe... at least sempat jugak ko tahu kewujudan tempat tu. :P

    MII

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥