January 15, 2012

..hyper

Baru habis dinner ngan megi adabi plus teh susu. Teh susu means hyper. So hyper lah aku malam ni. Idea mencurah curah nak tulis kat belog tapi tak tau nak tulis mana satu. Dulu waktu pro-exam discussion, kawan kawan selalu dapat agak symptoms hyper aku pastu dorang soal soalan ni "fatin ko minum teh ke?" Oh sumpah rindu group pro-exam and time spent with them. Though we have to revise the 2 years of things learnt tapi tak kesah cos semua tu aku wat dengan orang orang yang aku boleh bergelak ketawa sambil berusaha jadi serius.

So y..e..a..h. Hari khamis drive from Manjung to Cyber. Jumaat ada mid posting exam which I failed badly haha. *gelak kat diri sendiri* Then kononnya nak bertolak pegi Terendak hari Sabtu cos plan nak tidur 12 jam hari Ahad but then, akak tu cakap kunci kena amek hari Ahad jugak. Haishhh. Merana. So off we go to Terendak on Sunday which is today. Kali ni aku tak bosan duk dalam kereta. Kalau from Manjung haritu bosan amaaaattt. Lama kot dari Manjung ke Cyber. Took me 3 hours plus plus to reach Cyberheight. Kalau pegi Terendak from Cyber 1 jam setengah je ohh. Heaven. Kalau ikutkan aku dah patut hafal semua jalan tapi sebab dah ada bendalah Mek G (Garmin GPS) kesayangan tu, makanya semua peta aku malas nak hafal. Tulah susahnya ada teknologi. Otak sendiri pon dah malas nak guna.

 pic taken at Samudra Beach Resort

Ini kat Tanjung Bidara

Dulu kat Manjung panas amat. Kat Terendak ni panas la jugak but then we stayed at a Resort called Samudera Beach Resort so each room is provided with air cond. Memang heanaaaaven amatlah tidurnye. Akan mansuhla masalah takleh-tido-malam-sebab-panas or bangun-pagi-badan-masam-sebab-berpeluh. Memang lagi heavennn study sejuk sejuk macam ni. Rasa cam study kat campus pon ade. Weeehu. And the best part is, dapat wifi weh. Memang heaaaaaveeeeen. Thank you Allah. Heheh

Ok dapat call kena pegi hospital. Tak sia sia aku hyper malam ni. Bye!

Ok tu je, assalamualaikum

2 comments:

  1. rasanya kalau sejuk2 ni study mmg jadi stado lah jawabnya.. gehahahhaah

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha. mungkin. tapi stadi makin berkualiti la sbb sejukkk

      Delete

♥..Drop it..♥