January 16, 2012

..I want themm

Ini bulgogi apetah. Lupa dah

Ini dobukki

the full set

I want them. I want those food. Ni adalah hasil aku ngan saleha pegi jalan jalan cari makan kat Mid. Kitorang jumpa satu kedai Korean yang halal so ape lagi, masuklah kedalam sana. Kat sini takde ke kedai makanan korea eh?

Ok tu je, assalamualaikum

6 comments:

  1. sebenarnya semua dia atas senang je nak buat.. cuma untuk bulgogi perlu kelp untuk basic rendaman.. marinate daging pun pakai benda basic.. maybe juga chilli peppers yg dia pakai mmg asal korea.. sebab rasa mesia punya sangat lain.. untuk dobukki tu mmg susah.. rice cake kita tak sama cam mereka punya.. okeh sorry untuk komen panjang2.. bukan apa.. we pay more when we eat outside.. but actually its so easy to make it at home dear.. gehahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. It may sounds easy but considering tht we dont have a kitchen here, so yeah.. eating outside is d best solution :P

      Delete
  2. wah, sedapnye nampak dokbukki tu. saya pernah merasa kimchi ngan bbq ala-ala korea kat seoul garden. bolehlah tahan. kimchi best. alahai kempunan la pulak. huhu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe. soul garden pon best. ice cream kat situ superbbb. tapi yg xthn nye nk kena msk sniri haha. pemalas kan ai :D

      Delete
  3. Jom g sane? :D

    MII

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥