February 17, 2012

..babies and me


Dah seminggu aku dalam mood bayi. Heheh. Mane mane aku pegi dalam otak aku mesti de image babies kat hpj tu. Aku rasa minggu ni adalah minggu yang paling bermakna sepanjang aku bergelar medical student. Tak pernah aku rasa bersemangat macam minggu ni. Weehu.

I tell you what, paeds posting shall be the best posting in list. I just love those tiny lil creatures. Hari hari kat ward asik senyum je, sampai naik lenguh pipi aku ni. Huehue. I seriously in love with them! And my very first patient for this posting is hafiz, a veryyy cute lil baby who got meningitis. Poor him. Please pray that nothing will go wrong and his condition will be better as days go on. He's such an .. angel.

Syndrome terbaru contracting us now is Toys Syndrome. Asal nampak toys yang cute je terus terbeli. Terbeli ok terbeli. Dengan alasan? "They are for the babies! They will love them!"

heheh. Alasan je lebih.





- Posted using BlogPress from my iPad

6 comments:

  1. Hehe.. aku dh agak dah... sure ko excited pnye.. :)

    MII

    ReplyDelete
  2. alasan yang boleh diterima.. camtu pasni leh r terbeli mainan kamen rider.. ngan alasan nak bagi anak buah yang baru 2 bulan.. logik? =P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha. Logik2. Beli awl2 sng. T da bsr da byk mainan dia :p

      Delete
  3. Dah mula posting! Cool Paed plak tu.

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥