February 20, 2012

..bernie oh bernie!!

I have a pet now. A hamster. A tiny white hamster. Fadd kasi aku salah seekor dari hamsters beliau yang banyak itu semalam. Bukan sebab beliau tak sayang Bernie tapi sebab Bernie sekor je hamster jantan and Fad taknak dorng membiak biak so she decided to make me as Bernie's stepmother. Huehueh.

At first I thought that I am ok with hamsters. Chill lah hamster je pon. Kecik putih comel gebu. Tapi tu dululah. Skarang muka Bernie pon aku geli nak tengok. Kesian Bernie kena tinggal sorang sorang kat luar. Ini semua sebab kejadian beliau melepaskan diri dari aquarium kecik tu and played hide and seek with me for about an hour dalam bilik kecik ni, sumpah aku GELIIII. Rasa nak termenangis pon ada waktu aku terpaksa pegang badan Bernie yang kecik itu and I could feel his heartbeat!! Ergh. He's so tiny but he makes me feel sooo geliii amaaat. After putting him back in his home aku rasa cam nak termuntah. Tak lalu makan dah. Sobs.

How am I going to face you Bernie?? Sobs. Bernie, just dont die ok. Hang on a bit till I have the guts to go near you again. Sobs.

- Posted using BlogPress from my iPad

1 comment:

♥..Drop it..♥