February 02, 2012

....

Entah kenapa aku boleh terfikir nak wujudkan belog ni bertahun tahun tahun yang lepas. Semua benda aku tulis kat sini bukannye info penting pon. Most of it were rambles and random thoughts. Banyak masa terbuang kan? Kenapa aku tak mengadu kat Dia je. Kenapa nak tulis kat sini. Haih. Tapi sekarang macam dah terlambat jugaklah untuk aku insaf. Aku dah teraddict sangat dengan blog. Kekadang lagi suka tulis dari cakap. Sebab tu aku lagi suka sms daripada kol kol ni. Lol. Ada kaitan ke? Heheh. Tapppppiiiii in some circumstances yang memerlukan aku menaip sms dengan banyaknya maka, aku lebih suka guna khidmat mulut. Cakap cakap dan cakap.

Bila tengok orang post pasal kawen, jemput pergi majlis walimah hati aku terus ingat mama. Agaknya sebab tulah mama dah 'ada bunyi' pasal aku kot. Heheh. Sabar lah ma. Tunggulah bila aku dah jumpa jodoh aku. Sabar ye ma, sabar ye diri sendiri. Skarang adik aku abam tu tak habis habis post pasal kawen kat fesbuk. Asal borak ngan aku je mesti ada topik kawen yang terkeluar dari mulut dia. Bertuah sungguh perempuan bernama 'fatin' tu. Aku mengaku aku jeles ngan beliau. Haih. Fatin tu adalah nama perempuan kesukaan adik aku okay, bukannye merujuk kepada diri sendiri. Weird? Hell yeah its weird. Dahlah nama sebijik macam arwah Feeyah. Haih. Maybe we can be best friends. Maybe Allah has answers my prayers by giving me another Feeyah. Huu.

Oh harini kami berempat pegi menyelesaikan cravings aku kepada makanan makanan korea tersebut. Sungguh indah dunia. After makan kat Ko Hyang pegi makan Haagen Daaz. Kumpul lemak namanya tu.

Ni je gamba yang sempat aku amek. Yang lain dah selamat berenang kat dalam stomach bersama enzymes bagai.



4 comments:

  1. Kat mane ni Fatin?

    MII

    ReplyDelete
  2. Nmpak best n terima kasih wat aku lapar... -.-"

    MII

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥