February 26, 2012

..ikut sedap hati

Gila apa buat loji nuklear kat kawasan tu? What the hell man! Haih. Rimaslah aku dengan masalah negara  ni.

Since skarang mood stress and stress semua meningkat ningkat tak reti nak turun makanya inferens yang ikut formula semakin semakin jika maka tu berbunyi : Semakin tinggi tahap stress semakin bertambah berat badan. Nice one. Aku rasa kalau cikgu Sains aku baca sure beliau bangga ada anak murid cam aku.

Ok tu je, assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥