February 11, 2012

..of exam

Guess what, Triple A was my examiner. Disebabkan Triple A ialah Triple A makanya nervous itu adalah melebih lebih. Sirius nervous yang amat sampai rasa cam nak termuntah. Palpitation sepanjang exam. First pro dulu pon takdelah se'severe' ni aku punya perasaan nervous. Brain macam tak cukup oksigen dah. Haih. Oh jangan tanya "how's ur performance" kerana aku akan jawab, "I acted like a badut sarkas bodoh yang tak tau apa apa" . =..="

But then I didnt feel THAT bad cos I know I tried my best. Walaupun aku ada buat kesalah kesalah besar or huge major mistakes yang boleh dikenakan penalti dengan dahsyatnya but still, aku takdelah macam kecewa tahap nak bunuh diri waktu dah habis exam tu. Cuma adela terjerit jerit sket dalam kereta waktu drive balik rumah cos sakit hati bila tetiba je segala jawapan yang diperlukan waktu exam muncul dalam kepala right after I walked out from the ward. Sobs.

Walaupun long case exam agak horror tapi feedback session that we had on that evening mengubah segala galanya. Segala aura negatif bertukar menjadi positif ecewah. Triple A kinda complimented us as a group for being so enthusiastic in learning though our basic sciences need  lots of improvement. Heheh. He also mentioned that our group is the best so far and I am sooooooooooooooo glad to hear that. Terharu bila beliau cakap we have strong group dynamic. One thing that I really like about him was he always started his classes with psychological talk which in turn boost our spirit to keep on learning. That is his best feature. And the most unforgettable moment during feedback session was bila beliau cakap "I am fierce during exam, but please don't take it personally, ha ha ha" while smiling at me. Heheh. Sir, you realllllllyyy set fire to my brainlah.

Ok tu je, assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥