February 28, 2012

..patah seribu

Surrounded by my family is the best therapy for excessive stress. Aku boleh nangis boleh moody boleh diam boleh marah sesuka hati. Ngiahahah. Sian capikah. Kejap kejap aku tarik rambut dia kejap kejap aku tarik jari dia jap lagi tarik hidung. Semua kena tarik. Tulah "panjang" sangat. Padan muka.

Babah duk interview orang skarang ni. Dalam hati teringin jugak nak cakap kalau ada lelaki baik yang babah berkenan sudilah kiranya dilamarkan beliau untuk saya. Ngiahahaha. Besok last day babah kat sini and since last sunday aku menempel sekali kat hotel. Mama rajin masak bila duk hotel. Why? Sebab dah takde benda lain yang menarik untuk dibuat. Ngehngeh. Best woo dapat makan masakan ibu. Bukan senang tu.. :,)

Mama kata mama tak kisah kalau aku bercinta. And I was like, hehh?? She might have discovered something weird in my handphone oh my oh my apekah ituu?? No worries mom, sploh taun lagi kot aku sempat bercintan bagai. Tak bercinta pon dah stress tahap tertinggi kalau bercinta agaknya pendek lagi 10 taun lifespan aku. =..=

Currently suka dengar lagu patah seribu. Walaupun lirik kat permulaan lagu tu cam weird sket but then chorus dia buat aku cam waaahhh I like this one. Lagi lagi waktu waktu gelap camni memang suka lah benda patah patah ni.

Dia: Eh tau tak gam brand apa yang sesuai untuk orang patah hati ngan remuk jantung?
Aku: .... Kau sihat tak? Paracetamol ade, nak?

- Posted using BlogPress from my iPad

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥