March 13, 2012

..bukan semua orang sama

Manusia ni pelbagai. Mungkin kaler rambut seakan sama tapi hati, subhanallah. Sangat berbeza. Pendapat manusia lain lain. Pendirian manusia pon lain lain.

Seperti yang aku pernah cakap dulu, aku kena kuat untuk mempertahankan apa yang wajib aku pertahankan. Cukuplah tanya kenapa kenapa dan kenapa. Bukan tak nak jawab atau sombong atau whatever you think I am tapi tak nak jawab cos bila kauorang dengar jawapan tu kauorang akan bagi kata kata yang lagi pedih untuk aku. Hmm.

Cukuplah pengalaman dulu. Aku dah tak sanggup nak tanggung rasa bersalah kat diri sendiri dan bersalah kat Dia. Biarlah mereka dengan cara mereka. Biarlah aku dengan cara aku. InsyaAllah bila kita memilih untuk memelihara agama Allah (tuntutanNya), Allah akan tolong kita. Tu pesan Dr Azlina yang aku dapat waktu study circle. Kuatkan aku oo Allah. Please. Kuatkan aku.

- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

♥..Drop it..♥