March 13, 2012

..mental breakdown?

Since first day datang Manjung aku rasa sabar aku diuji, diuji dan diuji. Macam macam benda jadi yang sangatlah menguji dan menguji dan menguji ketahanan mental dan fizikal. And today is the peak day yang sangat menguji kesabaran. Since pagi lagi semua benda kurang smooth.

Allah.....

Sekarang aku sedar treshold sabar aku rendah. Sobs.

Senak dada ni bila sabar tu makin hilang dengan ujian ujian ujian ujian itu. Mungkin Allah ingin hadiahkan aku sesuatu yang sangaaaaattt best at the end of this week. Maybe. InsyaAllah. Hmm.

Kepada sesiapa yang mungkin terasa atau terguris dengan 'kejatuhan emosi' aku harini aku mintak maaf sangat sangat. And kepada sesiapa yang console me tadi terima kasih berjuta juta. That is my weakness and you .. just witnessed the other side of me. Aku mengaku aku ni bukan penyabar tegar. Jadi mohon banyak bersabar sementara aku belajar memupuk perasaan sabar. Sila banyakkan sabar ye kawan kawan. Sungguh aku sayang korang sampai mati. Ni pengakuan ikhlas takde unsur penipuan.





Tolong doakan Manjung and Pangkor tak hujan weekend ni. I really really really need that vacation with mama babah. Please Allah. Please.

- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

♥..Drop it..♥