April 15, 2012

..holiday is over. I hate it.

Balik kampung nenek aku kasi kad jemputan kahwin sedara aku who is one of my classmates masa sekolah rendah. Nampaknya dia dah jumpa jodoh dia. heheh. Congrates.

Cuti dah nak habis. I know I acted weird semalam. The whole day aku macam serba tak kena. Babah siap komen lagi "Lahai, tadi muka macam nak nanges pastu tetibe gelak gelak. Unpredictable lah sangat anak sulung ni. Tak paham". huurrr.

I don't know why. Ok, I know why. Aku takboleh terima kenyataan cuti dah habis. Aku nak tiduur 12 jam lagi. Aku nak rehat puas puas. Nak makan banyak banyak. Nak masak masak dan masak. Taaaaaaaapppi cutiiiii. Kenapalah kau pendek sangat. Haih.

Bila ada orang cakap "aku cuti 4 bulan woih. bosannyaa" aku rasa cam nak baling bola kat kepala dia. Sila bersyukur dengan cuti anda hokeyyy.

So nanti akan bermulalah kisah hidup aku sehari hari kat hospital. Its not that I dislike going to the hospital I just want this holidays to be longeeerrrr. Kat rumah ada babah. Babah boleh urut bila aku sakit pinggang. Kat rumah ada mama. Mama boleh masak apaaaaaa aaaappppaaa yang aku nak makan. Kat rumah ada angah. Angah boleh urut kaki aku sambil komen eh kaki kakak kasar lah pastu dia rajin nak mensapu losyen losyen bagai. Kat rumah ada syafiqah yang aku boleh buli bila aku moody.

Hurr. Benci.

Ok tu je, assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥