April 30, 2012

..ong gedek gedek

Oh hai. Dah lama tak merepek kat sini kan? Hehe. Obstetric and gynecology posting ini sangt memenatkan. Tapi I likeeeee. Tetiba ada perasaan minat untuk mendalami ilmu O&G. Aku rasa macam bertanggungjawab ntuk blaja O&G for women. Bukan ape, ramai sangat O&G specialist berkaum lelaki so yeah.. Hmm.

This posting I tell you buat kaki aku jadi muscular. Satu hari takleh duduk. Ok tipu. Mungkin itu hyperbola melampau, tapi argh. Betul. kejanya berdiri je. And other thing yang buat aku exhausted is that hospital serdang adalah sangat jauhhhh from cyberheight. Aku kena betolak awal from cyber so that pagi tu tak kelam kabut update status patient. Manelah tau tetibe patient dah deliver baby without me knowing about it pastu dengan confidentnye pegi present masa BST. Tak ke haru namenye tuuu.

And in this posting sangat lah banyaknye oncall. But I do enjoy pegi oncall walapun post-effect adalah penat dan tido mati. Waktu on-call la banyak benda yang kitorang belaja tapi tulaa. Penat. Penat. Penaaaaatttt.

Hmm. Dah penat menaip. kBye!

- Posted using BlogPress from my iPad

4 comments:

  1. anda bertuah kerana ade good impression pada OnG coz u have a good start in Serdang..keep up ur interest..insyaAllah u'll be happy^^

    (i faced it another way from u dear)

    ReplyDelete
    Replies
    1. InsyaAllah.. I wish to get over with manjung as in ASAP. So i still cn hv good memories of ong after i finish ths posting.. :)

      Delete
  2. Dah dapat sambut baby belum? :)

    MII

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥