July 12, 2012

..baju for ladies! ^^

Korang mesti tengah sibuk cari baju raya kan? Memandangkan sekarang dah dekat nak puasa (sila jeling countdown kat sebelah ^^) dan some of you all takde masa nak pergi shopping baju baju macam aku, jadi jomlah beli baju baju online. Actually baju baju ni kakak angkat aku yang jual dan beliau mintak tolong aku promotekan. Beliau memang order straight from Indonesia. Kalau korang suka, bolehlah contact beliau. Actually ada banyak fesyen lagi tapi aku rajin nak copy yang ni je plus yang ni adalah termasuk dalam list baju aku paling suka. Lets cekidaut.

Yang ni cantik sangat. Aku suka buttons yang tersusun kat atas tu. Unik. Cuma aku nak ingatkan, korang kalau pakai baju ni jangan plak pakai tudung cam model tu. Labuhkan tudung and tutup bahagian dada ye. Heheh.

Aku suka colour baju ni. Merah tapi takdelah menyerlah sangat. Nampak ala ala dress english gitu. 


This one is beautiful. Sesuai jugak ntuk dipakai ke majlis formal cos combination colours yang tak menonjol itu.

Yang ni simple. Simple is pretty. Looks elegant to me. 

This one is super sweet dan comel. Colour dia pon lembut je. Korang mesti nampak cam barbie doll kalau pakai baju ni. ^^

So this is it. Kalau korang nak tengok banyak lagi baju beserta harganya sekali korang silalah jenguk facebook Kak Pia ni. Beliau ni peramah orangnya so jangan segan silu ye. Aku tak tahu sangat pasal pembayaran semua tapi yang pasti duit yang korang laburkan tu mendapat pulangan yang memuaskan, insyaAllah dan harga baju baju ni memang selari/sesuai dengan kualiti. Aku pernah nampak Kak Pia pakai baju Tuneeca ni. Nampak cantik dan elegant sangat. Kain dia memang superb. Sesuai dengan cuaca kat Malaysia.

Jangan ingat perempuan je boleh beli baju baju ni. Korang yang laki pon boleh. Belikanlah untuk ibu, isteri, kakak, adik. Nenek pon boleyy. InsyaAllah raya diorang akan lebih bermakna. 

Sekali lagi, kepada sesiapa yang berminat sila contact Kak Pia ye. Contact aku pon boleh. Terima kasih semua! Oh by the way, kepada sesiapa yang nak aku iklankan barang jualan online korang sila bagitau ye. Aku boleh tolong setakat termampu and its free of charge. Bagitau je ok? Jangan segan segan. Ok tu je, assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥