July 04, 2012

..Senyum saja.

Atok discharged harini. Alhamdulillah. I really want everything to be back to normal. Normal means atok sihat dan kuat macam dulu. Masa aku temankan atok kat hospital, atok cakap beliau mimpikan ayam beliau kat rumah. Comel je. And that triggers my brain to think, agak agak bila aku dah tua nanti apa aku akan fikir kalau aku terpaksa tinggal kat hospital lama lama ek? Hmm.

It was fun staying at the hospital really. Aku dapat revise banyak benda. Especially drugs. Wohoo. Pening aku dengar nurse from diabetic department tu sebut segala macam ubat yang agak alien kat telinga aku. Sobs. Nampak nye aku masih baby dalam medical field ini. Sobs. T_T


Gamba iman ni aku snap waktu kitorang semua pegi east-coast mall last week. Iman tengah bosan, that's why dia golek golek kat atas kusyen besar gabak tu. Budak kecik ni nak pegi amek fish besar kat depan sushi king and when I said tak boleh then tetiba dia tutup telinga. Rebel kah? Heheh. 


Patutkah Mark Zuckerberg dipersalahkan kerana telah mempengaruhi manusia dengan button like dan comment sampaikan pintu toilet pon diwujudkan buttons tersebut? hmm.

Ok tu je, assalamualaikum

2 comments:

  1. kt study room kitorang pun bnyk 'butang like' n 'comment' box. =_="

    ReplyDelete

♥..Drop it..♥