August 19, 2012

Of First Raya

First raya was not really awesome. Exhausted sebab takboleh tidur dan wheezing! Yes, tahun ini juga. Ujian dipagi raya, sobs oh plus kena marah sebab bangun lambat, sobs sobs. Nevermind.

Pertanyaan paling femes harini ialah 'eh, berapa umur awok?' and jawapan aku of course lah RAHSIA. Pastu semua duk stress. Haha. Sebenarnye aku jawab macamtu dengan harapan dapatlah duit raya tapi yeee, mereka adalah lebih cekap. No duit raya for orang tua. Sigh.

After bangun tidur di malam masih muda aku cari mama babah. Kol babah asking for his location and guess what, jawapannya RAHSIA. Ouh that really hit me hard. Balasan mungkin sebab harini asyik berahsia, kehkeh. Malam hari raya pertama dihabiskan kat twitter. Nak tengok cite raya pon dah takde mood. Lungs sangat memprotes diri sendiri. Sobs.

Taksabar nak balik Dungun lagi esok. Klah, tu je. Selamat Hari Raya semua!

- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

♥..Drop it..♥