Skip to main content

Of Third Raya

Harini tunggu tetamu datang rumah je. Tak keluar langsung. Tolong mama masak nasi impit for soto esok, tolong rasa kabsah ayam, pastu yang selebihnya, tolong tengok dan tolong makan. Rasa macam berat dah naik sangat dah ni. Macam pau dah muka aku, -.- Hm. Tengah tengah duk melangut tetibe mama kasi aku surat. 

Senyum lebar lah cik fatin afifah. Dalam otak aku fikir kad raya kad raya oh kad raya. Lamanya tak dapat kad raya. Pastu duk terfikir fikir sape lah yang rajin sangat nak menghantar kad raya bagai. Sekali bila dah bukak ini yang aku dapat

Kad undangan majlis kahwin. Ohhhhhhhh. Kecewa? Taklah. Tak kecewa. Tumpang bahagiaaa. Tahniah Anis, tahniah Syakirah!! :D

Aku: Ma, kakak dapat kad kawen
Mama: Ok.
Aku: Ma, tarikh tu Rabu ngan Jumaat (sebelah pengantin perempuan, yang kat gambar tu both yang sebelah pihak lelaki)
Mama: Ok
Aku: Ma, pegi eh?
Mama: ....... (5 minit adela kot mama fikir) tapi esok sape nak tolong mama? Babah keje.
Aku: Jumaat?
Mama: Kakak balik putra bila?
Aku: Alaaaa. Dah banyak sangat tak pegi ni. Nanti sape nak pegi majlis kawen kakak..?
Mama: ............ (Speechless)

Haih. Downlah camni. Sorrylah korang, sobs sobs. I may not able to come to your wedding ceremony though I really wanted to, but trust me, I'll pray hard for you both. Sobs. Maaf berjuta kali maaf. Dan terima kasih banyak banyak sebab sudi hantar kad jemputan tu. Mahal kot setem. Sobs. Maaf. Sobs. Aku insan lemah, sobs sobs. Apa apa pon, aku harap semua nya berjalan dengan lancar dan semoga Allah merahmati segala urusan kalian, amiin. :) Ok tu je, assalamualaikum

Comments

Popular posts from this blog

Using Instagram for your Online Business

Well that's a good start! Since I started my online business, well being a dropshipper is a real deal too, (though it sounds like you are basically running others business but who cares? I got some profit as well and the golden experience from it before having my own line of products,) I started to get serious with my instagram account, and I have few of it actually. My real life page and the business page.   If you are an instagram user, you will get the idea why people start selling using instagram. It is basically a place where people look for cool pictures, and everyone loves pictures, added with some empowering captions and hashtags that are helpful to search for certain categories that you are interested in. it is a great place to introduce your product. And I did exactly that, selling my products through instagram, and became an instagram addict.  But it is actually so hard to get true followers except for those who follows you back after you followed he

Al Fatihah MH17

Few months ago we were praying for MH370 and personally I am still praying that we will get some solid, valid and logical news about MH370. And now, my tear and condolences goes to the family of MH17 passengers and cabin crews. Allahurabbi. What is it with Malaysia nowadays? I am honestly freaking out. Sigh.  MH370 tragedy really hit me. Though I have no one to shed my tears for, I have no relatives (nauzubillah) no friends or no acquaintance at all on that plane, but my heart breaks every time I read the news about it. Allahu Allah. And when I went to KLIA few times during that disaster, I broke down when I saw few family members who were still there waiting for any news and hoping for their love one to come back. It was heartbreaking.  Recent catastrophe of  MH17 is really shocking. There were  video footage  of the scene and I could see dead bodies everywhere. They say no one survive the disaster but lets hope, lets just hope and pray that that is not true. Lets pray that a

Jadi Dropship? Tak Rindu Jadi Doktor Ke?

Alhamdulillah bila dapat soalan macam ni, acik tak rasa sendu ataupun menyesal atau segala yang berkaitan dengan perasaan negatif tersebut, malah dengan bangganya acik akan cakap, RINDU!  rindu nak buat C-Section,  rindu adrenaline rush lari lari sampai semput/ jatuh tergolek,  rindu nak dengar suara babies crying out loud lepas dah lepas keluar dari perut ibu,  rindu staffs yang baik baik tu,  Tapi walaupun rindu tak semestinya acik mahukan itu semua dalam hidup ni dah. That was just one pit stop, serve as memory and considered as best experience in life. Alhamdulillah I am liking my new routine, which I live by heart now. Banyak benda acik boleh belajar, banyak benda acik boleh bagi tumpuan, terlalu banyak benda acik mampu resume lepas kerja. I am born to be a doctor, and I will be one, but that does not mean I can only be a doctor. I am also something elses I want to be. And by choosing this path, Alhamdulillah I can be all that I want to be, tamak kan? hihi. But