September 22, 2012

..dah lama

Dah lama tak bercinta dengan belog. Bukan taknak, tapi mempunyai kekangan masa. Bila kat Hospital Terendak ni aku jadi semangat sikit nak buat kerja kerja hospital seperti venepuncture dan melawat casualty. Sebab cases kat sini best best and pokcik pokcik askar sporting rela hati dicucuk medical students. Heehe.

Haritu pegi on call dapat observe CMR kat patient yang ada anterior shoulder dislocation due to salah landing waktu parajumping. So cool, dan ngeri. Er.

Gonna spend the weekend here and we have listed few activities yang perlu dijalankan. Tak ketinggalan juga kedai kedai yang harus dijejaki untuk aktiviti makan dan makan dan makan. I gained few kgs ady. Hur. Bila tengok cermin rasa cam eh eh ni sape kenapa pipi kembunggg sangat. Hurr lagi.

Dokter kata tak boleh buat compact exercises. Jalan kaki naik beskal dibenarkan tapi masalahnye mana nak cari beskal kat sini? Nak sewa pon takdok. Exercise turun tangga jelah jawabnye. Telan je, walaupun sakit. Hurr. Oh maybe I should try the hydrotherapy? Cool.

Rindu Putra lah. Isk.

- Posted using BlogPress from my iPad

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥