September 01, 2012

Open houses dan kahwin.

Semalam pegi open house Nina aka mekna. Jumpa makcik, jumpa pakcik and jumpa Adam. Lovely Adam. Adam yang comel. Sebab bosan aku pegi usik Adam. Sampai dah nak balik pon dia balas dendam. Wekekeke. Maaf ye Adam. Banyak aku makan sebab makcik pandai masak. Nasik ayam makcik memang superb. Terasa macam nak tapau, bawak balik rumah, eh. Jumpa semorang, tapi agak tak berkenan dengan certain topic yang dibualkan contohnya gosip gosip liar macam cendawan beracun. Hurr. 

Manipulating the cermin besar.

Itu tuan rumah and she's smiling. That's a relief. :)

Harini pegi open house Mira. Rumah Mira masyaAllah agak jauh, tapi berbaloi baloi sebab nasik sedap, cupcake comel dan rumah Mira cantik. Siap boleh berphotoshoot kami kat dalam. Cantik.

Cupcake comel.



Esok insyaAllah pergi majlis Kak Tiqah dengan pasangan beliau Firdaus and Afif dengan pasangan beliau Ain Zulaikha. Semoga tiada persoalan yang merobek jiwa timbul di majlis itu. Senyum. Senyum dan senyum. Dan kamu wahai jantung, sila jangan memberontak. I did this for u. I need u to stay in one piece. U only belong to menantu babah. Only him. Jadi sila bagi kerjasama. Aku sayang kau, jantung. Ok tu je, assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥