September 25, 2012

..Lupa tajuk

Port Dickson pulak. Sila jangan tertipu dengan location tu. Aku kat Terendak bukan Port Dickson.

Takdelah sibuk sangat pon, sibuk makan adelah but I cant really spare time to blog plus I have nothing to blog pon. Kalau siang tu memang kat hospital, internet hanya digunakan untuk tujuan pelajaran. Balik resort aku pergi kesana kemari cari makanan. Pastu malam kalau rajin aku study kalau penat sesangat aku tidur awal. Berhubung ngan mama pon pakai sms je. Baik punya anak kan. Bila dah dapat kol barulah cakap tak hengat dunia. So kalau mama pon aku jarang nak kol lately, lagikan update belog. Bukan taknak *terharu sebab ada yang care :')* tapi agak kekurangan masa. Tak tau mana masa aku pegi, asik kurang je. Ya Allah lapangkanlah masa aku esok, amiin.

Bangun pepagi tadi aku agak feverish. Kepala pusing pusing, badan sengal sengal, dengan noseblock and mata macam zombie. Dah macam mayat hidup dah. Aku kalau datang Terendak tak sah kalau tak demam. Masa surgery dulu lagi best, terus seminggu masuk hospital. Tu after posting kat Terendak la tu. Aku suspek aircond bilik ni la, ntah brape tahun ntah tak cuci filter ni. Duk inhale exhale udara kotor maunye tak dapat infection. Dapat pulak bilik sama time posting dulu hm. Bagus sangatla tu.

Lepas bersiap ala kadar aku pergi jugak hospital. Pastu kena ambush dengan monyet. Salah aku sebab pegang roti. Kepala tengah weng weng nak cepat kejar masa, capai white coat ngan roti pastu selamba je jalan merentasi laluan monyet. Monyet kat sini pantang nampak makanan siap kau kena serang. Nasib baik monyet yang ambush kitorang tadi jenis aneroxic, nampak macam nerd sket pastu jalan slow. So bila suara aku ngan suara Saleha bergabung terus monyet tu berundur. Kalau dapat monyet ala ala gangster kampung dusun habislah roti aku. Silap silap dengan tangan aku skali monyet tu bawak lari. Hurr. Macam jeli dah kaki aku sebab terkejut. Nasib baiklah kau monyet, kalau manusia aku hempuk hempuk dengan topi keledar tu, haih.

Ape je lagi nak cite eh? Takde pape dah kot. Tido dululah. Assalamualaikum, jangan lupa baca doa!

- Posted using BlogPress from my iPad

2 comments:

  1. kelakar la post ni..haha..apa2 pun, take care ye =)

    http://exquisitely-aleda.blogspot.com/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks dear. U too, pls take care of urself :)

      Delete

♥..Drop it..♥