October 14, 2012

Family Medicine Alert!

Esok dah start posting family medicine. Wuuuuuhaaaa. I have to get loaded like a machine gun. Posting ini adalah sangat close to be a real doctor in which penat dia tu berganda ganda dari posting orthopaedics. Timetable buat aku rasa semangat dan takuuut. Semangat dengan kerja kerja klinik yang bakal dihadap dan takut dengan pemanduan ke Puchong itu setiap hari. Allahuakbar, bagi aku tenaga please. 

Waktu waktu macam nilah aku rasa macam nak hire pemandu, tapi taknak bayar gaji. Aci? Fammed oh fammed. Just be nice to me will ya? 



Ok tu je, assalamualaikum

2 comments:

♥..Drop it..♥