October 09, 2012

Rogol lagi

Kes rogol makin menjadi jadi. Latest case is the one yang kat Puchong Perdana tu.

SUBANG JAYA: Empat jam menjadi tempoh amat lama dan penuh sengsara bagi seorang wanita apabila dia dirogol bergilir-gilir 10 lelaki warga Myanmar selepas ‘diculik’ ketika menunggu bas untuk ke tempat kerja di Puchong Perdana, di sini. 
Dalam kejadian jam 3 petang Sabtu lalu, mangsa wanita tempatan berusia 28 tahun yang menunggu bas bersendirian dihampiri dua lelaki Myanmar yang menaiki sebuah Proton Wira.

Read full article here.

Risau apa akan jadi zaman anak anak, cucu cucu, cicit cicit aku nanti. Dorang ni takde hati perut, dasar nafsu binatang. 

Mangsa dikatakan tak mampu melawan. Yang attack tu 2 orang lelaki berparang, kalau mangsa tu berjantina lelaki pon aku rasa dia akan fikir 10 kali sebelum melawan. Dunia oh dunia. 

Lelaki Myanmar. Hurr. Emo betul aku dengan foreigners foreigners ni (bukan semuala). Foreigners ni banyak benar ragamnye. 2 tahun aku tinggal kat kawasan foreigners sampaikan kadang kadang aku konfius ni negara aku ke negara diorang so I kinda know yang mana satu muka jenis merenyam, mana satu muka jenis ganas and mana satu muka jenis hormat perempuan. Hurr. 

Allahurabbi, selamatkan mereka mereka yang aku sayang, and most of all jauhkan aku dan kawan kawan ku dari musibah sebegitu rupa, sobs.

Ok tu je, assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥