February 13, 2013

Wonder-girls?


Boleh tahan seksi jugak dorang dorang ni eh. First time aku gugel pasal wonder girls semata mata sebab nak tulis entry ni and tempek gamba ni kat sini. Tapi post ni bukan pasal dorang, tapi pasal kami. Kami berempat.

Some days ago, (aku pon dah lupa exactly bila) the four of us went to Wondermilk cafe, somewhere in Puchong kalau tak silap. Ini semua idea Yana, we went there for our birthdays celebration yang last year punye. Ngehehe. Bijak tak kami berjimat? 4 orang sekali harung, makanmakan sama sama tanpa bertukar hadiah sekalipon. Ini namenye idea nak berjimba cara orang takde duit.

Yang bertanggungjawab mengesahkan kehalalan dan kesedapan mahupon keunikan tempat itu adalah Yana juga. Cos this was her idea so she was automatically in charge of that. So marilah kita beramai ramai menuju kesana huray.

Pokok menghalang kejelasan gambar. Harap maaf.

Since the four of us dah tak sama group since new semester had started, we kinda made a deal that US need to at least hang out together every month. Tapi sangatlah susah sebenarnya nak keep up that deal cos posting adalah lain lain and sometimes though we live in a house, we don't really talk to each other for days! Ini adalah sangat tidakkk menyihatkannn. Kena cuba ubah ye sayangs!

The cafe was nice and cute. Decorations ala ala korean punya cafe. So nice. Makanan pon sedap dan comelss! I fell for them cupcakes. Semua comel comel dan comel. Sayang nak makan. Kepada penggemar benda manis dan comel anda dinasihatkan melawat cafe ini. 

See, them were our selection. Banyak lagi yang comels dan cantik. Yang paling aku suka adalah yang ini. 

comel bukan? 

comel bukan?? nampak manis bukan? Ye. sangat sangat super manis. Kalau diberi sebiji cupcake ini untuk dimakan setiap hari mau diabetes aku. Tapi kecomelan beliau mengatasi fakta itu. 

Morning Marilyn

Disebabkan kitorang datang pepagi buta tanpa sempat bersarapan makanya makanan diatas menjadi santapan kami. Mushroom omelette tu memang superb, and I like the baked tomato. Tapi di akhir akhir masa tu macam susah nak menghabiskan semua benda ni so we took like 2 hours to finish the plates and some cupcakes. Selebihnya sambung makan di rumah. Muehehe.

.....And it ended great. Well this outing has a place in my happy jar. I'm so glad we spent some time together, catching up. Nasib baik time tu semua orang faham NO PHONES ON TABLE. And we solely having fun and creating good memories. 

Hot chocolate and butter scotchs. 2 drinks for 4 cos they're so pricey. 

Ignore kaki dibelakang itu. I like the calendar so much. Been so much of a help for me now.

Instead of 'pencopet akan didakwa'. Cool bukan?

These were so cute. The butts were to hang ur things before you enter the toilet. 

And that's us. Miss me? Muehehehe.

Jangan kecewa sebab post ni tiada kaitan dengan wonder girls korea korea itu. Ngehehe. Yang ada hanya kami, makanan dan kenangan. 

Smile people!


Ok tu je, assalamualaikum

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥