October 10, 2013

Dah lupa skill penamaan tajuk entry

Hai.

Hai.

Macam nak lempang je kan duk hai hai banyak banyak kali. Sebenarnye rindu nak menulis tapi sebab dah ada favourite person nak di luahkan kemerepekkan so I guess better gunakan yang lagi mudah, jimat masa dan pantas kan? Muehehe.

Best tengok colleagues experience pregnancy. Tapi aku rasa aku tak mampu. Sebab tu Allah tetapkan begini perjalanan hidup aku, cewah.

Final year ni buat otak aku makin senget. Rasa makin kecut pon ade gak. Tulang ni rase macam dah rapuh benor. Jangan dapat osteoperosis di waktu muda dah la.

Malam malam asyik ada wheezing, macam lullaby sebelum tido dah lagaknya. Ape lagi nak buat ni? Habuk semua dah clear and sebenarnye bilik aku memang licin berkilat takde habuk pon ecececeh, semua triggers dah avoid tapi stil, hmm. Berat pon mencanak naik because of youuuu steroiiddd. Becausee of youuu. Berat, have mercy on me. Sobs. Nak bmi cantik puh leaseee.

Hah. Skarang posting kanak kanak. Tolonglah hari hari plot growth chart. Tolong. Please.

Haih.

Awak. Cepat baik. Saye saye saye .. Okbai.

- Posted using BlogPress from my iPad

Location:Lebuhraya Damansara Puchong,Dengkil,Malaysia

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥