September 02, 2015

My baby

Started my maternity leave last few weeks. Tengah duk sibuk up entry kawen taun lepas and layan kan contractions yang mcm biskut chipsmore, akhirnya lahirlah our little bundle of joy, baby Z. 

Macam ni rupanya perasaan jadi ibu. Still adapting. 

One thing that is very challenging now is to stay bed ridden. Hari hari kena marah dengan mama sebab buat itu ini instead of baring. Well, I am active liddat mom, *flips hair, lol :P*. Tapi lepas dah buat keje tu memang sakit situ sini la pastu mengadu kat mama jugak haha. Nasib mama adalah nenek yang penyabar, kalau tak ade je yang kena hempuk dengan nenek moden itu. 

My dear baby Z, 
Ibu prays that you will be the reason for us to enter jannah. 
Jadi anak soleh, mulia akhlak, sempurna iman, berilmu dan yang paling penting, jadi manusia yang bertanggungjawab dan berani menegakkan kebenaran sesuai dengan nama yang ibu babah bagi untuk kamu. Ibu babah love you so very much, little sugar. 

No comments:

Post a Comment

♥..Drop it..♥